Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Cãmin cultural Comarna

La nivelul comunei funcționează douã cãmine culturale, unul la Osoi, altul în Comarna, aflate în responsabilitatea unui referent cultural.

În cadrul acestora au fost organizate diverse acțiuni constând în serbãri școlare, teatre de pãpuși, circ, adunãri publice prilejuite de desfãșurarea alegerilor locale și parlamentare, sãrbãtorile comunei, praznice, mese festive, petreceri pentru tineret etc.

Clãdirea Cãminului cultural Comarna a suportat o renovare interioarã, de anvergurã ce a constat în schimbarea în totalitate a tâmplãriei, zugrãvirea etajului, schimbarea pardoselii la etaj, zugrãvirea casei scãrii, a holului de la intrare și a sãlii polivalente. Tot aici a fost schimbatã în totalitate instalația electicã. Au fost montate corpuri noi de iluminat, atât în interiorul clãdirii, cât și în exteriorul acesteia. În curtea cãminului a fost amenajatã o scenã de festivitãți și s-au montat 2 toalete ecologice.

Cãminul cultural Comarna mai necesitã amenajarea unei bucãtãrii și a unei bãi moderne care implicã aducțiunea de apã precum și încãlzire termicã dar și amenajarea unei terase exterioare.

Mai menționãm cã în incinta acestui spațiu, pe lângã bibliotecã mai funcționeazã și 2 societãți comerciale în calitate de chiriași.
In ceea ce privește

Cãminul cultural Osoi, aici a fost schimbatã tâmplãria. Au fost renovate doua încaperi și holul de la intrare care deservește biblioteca publicã.

A devenit un obicei organizarea sãrbãtorilor comunei pentru satele Comarna și Osoi, respectiv 21 mai și 15 august.

Ultima actualizare: 15:44 | 11.07.2024

Sari la conținut